Skip to content

Listverk fra Fimline Dekor

Listverk fra Fimline Dekor leveres i et stort utvalg av profiler og produkter.

Produktene limes enkelt opp og det trengs ikkje elektriske sager & spikerpistoler!

Listene av typen XPS er solide og fleksible, og de tåler at bygningen lever litt på grunn av lav luftfuktighet og temperaturendringer.

Det er en rekke praktiske fordeler med denne typen listverk som f. eks lette av vekt, og de leveres i to meters lengder. Dette er lister som er enkle å kutte og tilpasse og den lave vekten gjør arbeidet lett for håndverkeren.

Produktet vil gi gode isolasjonsverdier og forebygger at det dannes kuldebroer og luftlekkasje. Av den grunn så er listene våre en god løsning i eldre bygninger.

Vi leverer også takplater som vil øke isolasjonsverdien. Fleksibiliteten i taklistene, så vel som gerikter til dører og vinduer gjør at de føyer seg bedre mot vegger og tak, og at du kan skjøte korte lengder uten problem med overgangene.

Deretter kan listene males uten tanke på kvistlakk eller grunning og fiberreisning. Listene er hundre prosent resirkulerbare og fri for giftige avgasser og har all nødvendig brann dokumentasjon. Det samme gjelder limet som leveres med.

Prismessig ligger våre produkter omtrent på linje med treverk, men ser du hele regnestykket samlet oppnår du gode besparelser. Velger man større profiler, blir besparelsene enda større.

Sikker betaling: 

Trygg levering:

Kontakt oss på telefon

+47  901 38 274

+47  950 01 169

Share This