Skip to content

Om oss

Listverk fra Fimline Dekor leveres i et stort utvalg av profiler og produkter.

Produktene limes enkelt opp og det trengs ikke elektriske sager eller spikerpistoler!

Listene av typen XPS er solide og fleksible, og de tåler at bygningen lever litt på grunn av lav luftfuktighet og temperaturendringer.

Det er en rekke praktiske fordeler med denne typen listverk som f. eks lette av vekt, enkel montering og at de leveres i to meters lengder. Dette er lister som er enkle å kutte og tilpasse, da den lave vekten gjør arbeidet lett for håndverkeren.

Produktet vil gi gode isolasjonsverdier og forebygger at det dannes kuldebroer og luftlekkasje. Dette, samt produktenes fleksibilitet, gjør at listene våre er en god løsning i eldre bygninger.

Vi leverer også takplater som vil øke isolasjonsverdien. Fleksibiliteten i taklistene, så vel som gerikter til dører og vinduer gjør at de føyer seg godt mot vegger og tak, og at du kan skjøte korte lengder uten problem med overgangene.

Deretter kan listene males uten tanke på kvistlakk eller grunning og fiberreisning. Listene er hundre prosent resirkulerbare og fri for giftige avgasser og har all nødvendig branndokumentasjon. Det samme gjelder limen som vi leverer.

Prismessig ligger våre produkter omtrent på linje med ordinære lister i treverk, men ser du hele regnestykket samlet oppnår du gode besparelser. Velger man større profiler, blir besparelsene enda større.

Her kan du finne informasjon om Polystyren.

Vårt slagord er derfor:

Enkelt og lett, rett og slett!!

 

Listverk fra Fimline Dekor leveres i et stort utvalg av profiler og produkter.

Listene produseres av  Marbet Design, som er ledende innen sitt felt.

Fimline Dekor er eksklusiv importør og leverandør av produktene til Marbet i Norge.Ønsker du å bli vår forhandler?   Ta kontakt med oss. Lokasjon
Myking i Lindås

Tjenester
Salg av interiør

Velkommen til Fimline dekor  / www.fimline.no/

Etablering
Fimline Dekor vart etablert i 2014.

Virksomheten ble startet av Krisztina Gasparik og Helge Fimland.

Krisztina Gasparik er daglig leder.

Sikker betaling: 

Trygg levering:

Kontakt oss på telefon

+47  901 38 274

+47  950 01 169

Share This